E-mailVytisknoutExportovat ICS

Akce

Hex - Všetko Najlepšie Tour 2015 | Praha LMB |28.10. 2015
Název akce:
Hex - Všetko Najlepšie Tour 2015 | Praha LMB |28.10. 2015
Datum konání:
středa 28. říjen 2015 , 20:00 h - 20:00 h
Místo konání:
Lucerna Music Bar - Praha, Hlavní město Praha
Kategorie:
Hudba
Zdroj:
421215901398768
Kliknutí
213

Popis

HEX se po dlouhé době vrací na dva koncerty
do České republiky.

Skupina HEX patří mezi nejpopulárnější slovenské interprety a je oblíbená u široké vrstvy posluchačů. Ročně odehraje cca 100 koncertů po celém Slovensku v rámci turné, festivalů a TV vystoupení. Dlouhodobě patří mezi nejhranější slovenské skupiny v radiích a TV a se svými písničkami se umisťuje na čele hitparád.

Diskografie:

Ježiš Kristus nosí krátke nohavice (1992)
Abrakadabra (1993)
Hex (1994)
Ultrapop (1997)
Supermarket (1999)
Všetko, čo mám rád: 1990 – 2000 (2000)
Víkend (2002)
Nikdy nebolo lepšie (2006)
Cesta z mesta (2007)
Ty a ja (2010)
Ty a ja: Remixed (2011)
Všetko najlepšie: 1992 – 2013 (2013)

Jako speciální host se představí ambiciózní hudební skupina SMRTISLAV soustředěná kolem excentrického zpěváka Tuzexe, který vešel ve známost hlavně hraním v kapelách Sunshine, Vanessa nebo Scissorhands. V kapele dále působí také zkušení hudebníci Jakub Zachoval na kytaru (LUS3), Michal Mach na bicí (City Lights) a Tomáš Jungvirt (Landmine Spring) na basu. SMRTISLAV si hned od počátku své existence získal řadu fanoušků svým originálním rockovým zvukem a překvapivě českými texty s ponurejší náladou. Na jaře 2015 vydala skupina čtyřpísňové EP podpořené videoklipem k písni V noci se mi zdálo - www.youtube.com/watch?v=3l23lZ2m2IA
Momentálně chystá vydání nového CD, na které sbíra prostředky pomocí crowdfundingového serveru HIT-HIT www.hithit.com/cs/project/1788/smrtislav-nataci-prvni-desku

Koncert se uskuteční v rámci hudebního projektu Struneři.


VŠETKO NAJLEPŠIE TOUR 2015

28.10. Praha - Lucerna Music Bar - www.fb.com/events/421215901398768/
29.10. Brno - Fléda - www.fb.com/events/1634245600157204/


Sociální sítě a web:

HEX:
www.hex.sk
www.youtube.com/user/hexgroup
www.facebook.com/HEXOFFICIAL

Smrtislav:
http://www.smrtislav.cz
https://www.facebook.com/smrtislav

Sdílet Hex - Všetko Najlepšie Tour 2015 | Praha LMB |28.10. 2015

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit



E-mailVytisknoutExportovat ICS